A tavalyi év után a TVSE 2023-ban is megszervezi a nyári iskolai szünet időtartamában táborait. Ezen programok alkalmával tartalmas elfoglaltságot szeretnénk biztosítani a gyermekek részére az iskolai szünet ezen időszakában, ugyanakkor célunk, hogy bemutassuk az egyesületünkben folyó nevelőmunkát, felkeltsük a gyermekek érdeklődését a vizes sportok iránt.

A tábor turnusai az alábbi időszak közé esnek: 2023. június 19. – augusztus 04. (hétfőtől-péntekig, naponta 08.00-16.00 óráig)

A tábor helye: Tatabányai Gyémánt Fürdő és Sportuszoda

A tábort 6 – 14 éves gyermekek részére szervezzük.

A táborban az alapszintű úszás tudás elengedhetetlen (kivéve két turnust: július 3-7. és július 17-21.)

Jelentkezés, beiratkozás: itt lehet kitölteni az online jelentkezési lapot (később, a tábor első napján az oktató/edző viszi el papíron, amelyet ott a szülőnek alá kell írnia) vagy az innen letölthető jelentkezési lapot kell visszaküldeni az TVSE e-mail címére.
Fontos: Ön a jelentkezéssel beiratja gyermekét az adott turnusra és elfogadja a tájékoztatóban ismertetett feltételeket.

Turnusok:

  1. hét 2023. június 19 – 23. BETELT!
  2. hét 2023. június 26 – 30. BETELT!
  3. hét 2023. július 3 – 7. (nem szükséges alap szintű úszás tudás) BETELT!
  4. hét 2023. július 10 – 14. BETELT!
  5. hét 2023. július 17-21. (nem szükséges alap szintű úszás tudás) BETELT!
  6. hét 2023. július 24-28. BETELT!
  7. hét 2023. július 31-augusztus 4. BETELT!

A Vizes tábor napirendje:
07.30 – 07.50 óráig:
Találkozás, gyülekezés az uszoda előcsarnokában
(a gyerekeket a csoport edzője és segítője veszi át.)
Délelőtt:
– Csoportos játék, – Vizes és szárazföldi foglalkozások – úszástechnika javítása, különböző úszófeladatok végrehajtása, labdás vetélkedők, ügyességi játékok.
Meleg ebéd az uszoda éttermében
Délután:
– Csendespihenő – nem alvással, de hűs, árnyékos, védett helyen beszélgetve, nem intenzív mozgással járó játékokkal, vetélkedővel. – Játék a kisvizes oktatómedencében. – Vizes és szárazföldi foglalkozás – úszástechnika javítása, különböző úszófeladatok végrehajtása, labdás vetélkedők, ügyességi játékok. – A nap közös értékelése, uzsonna elfogyasztása.
16.00 – 16.15 óráig
A gyerekeket a csoport vezetője, segítője adja át a szülőnek vagy az általa megbízott személynek.

Amennyiben nem a szülő veszi át a gyermeket, hanem az általa megbízott személy, vagy már önállóan közlekedik a gyermek, ezekről a jelentkezési lap megküldésekor írásban kell nyilatkozni.

Szükséges tábori felszerelés:
Papucs, törölköző, 2 db fürdőruha, úszószemüveg, úszósapka, az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözet (rövid-hosszúnadrág, póló, hosszú ujjú felső), tornacipő, esőkabát, naptej, kullancs riasztó, hajszárító, POLIFOAM)
Kérjük, saját, jelölt műanyag poharat/kulacsot a gyermekek hozzanak magukkal!
Kérjük, a gyerekek ne hozzanak magukkal elektromos eszközöket (telefon, tablet, stb.), egyéb értéktárgyakat (ékszer, drága játék), mert ezekért nem vállalunk felelősséget!

Jelentkezés, befizetés:
Jelentkezni a jelentkezési lap online kitöltésével (IDE KATTINTVA) vagy a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével, továbbá a tábor díjának befizetésével előre átutalással lehet.

A jelentkezési lapot INNEN tudja letölteni.

Kérjük, a tábor díját csak abban az esetben utalja el, ha megkapta a visszaigazolást a szabad helyről! (A TVSE bankszámlaszáma: Raiffeisen Bank 12028209-01682298-00500005, utalásnál a közleményben kérjük tüntesse fel a gyermek nevét és visszaigazolt turnusát)
A jelentkezés akkor tekinthető véglegesnek, ha a befizetés utáni visszaigazolást is megkapta e-mailben.

A tábor díja: 45.000.-/hét

Kedvezményes díjak:
Két hét táborozás esetén a 2. hét: 42.000,- Ft
Testvérnek fizetendő: 42.000.-/hét
Tvse tagnak: 30.000.- Ft/hét
(aki 2023. március 31-én is tag volt)

A kiválasztott turnus minimum 20 fő jelentkezése esetén indul!

Lemondás:
A választott turnus kezdetét megelőző szerdán 16:00 óráig van lehetőség a tábor lemondására, ez esetben az előlegből levonjuk az étkezés díját, 12.000Ft/fő/turnus, és a fennmaradó összeget térítjük vissza. A lemondást kizárólag e-mail-ben lehet jelezni a megadott e-mail címen.

A választott turnus előtti pénteken 12:00 óra utáni lemondás esetén semmilyen jellegű visszatérítésére nincs mód, de a fennmaradó táboros időszakokban, szabad helyek függvényében a hiányzott napok a befizetett összeggel arányosan pótolhatóak az étkezés díjának (2300 Ft/fő/nap) újbóli megfizetésével.

A lemondást kizárólag írásban fogadjuk el a következő e-mail címen: tvseuszasoktatas@gmail.com

A visszatérítést az igénylés beérkezését követő 5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni a fentiekben leírtak szerint.

Segítse munkánkat adója 1 %-ával! Köszönjük!
Kattintson ide!