A Tatabányai Sport Hotelben együttműködési megállapodást kötött a Központi Sportiskola SE és a Tatabányai Vízmű SE vízilabda szakosztálya.

A 2022. május 30-i eseményen a TVSE-t többek között Marján György ügyvezető elnök, Zsidek Ferenc társadalmi elnök és Persely József szakmai igazgató képviselte. A fővárosi egyesület részéről Zsoldos Péter, a KSI SE elnöke, illetve Székely Bulcsú, vízilabdás olimpiai bajnok, a szövetség utánpótlás bizottságának elnöke, a KSI vízilabda szakosztályának vezetője vett részt az aláírási ceremónián.

Marján György jóleső érzéssel mondta el, hogy a KSI kereste meg a Tatabányát, hogy megállapodjanak a klubok hatékony, mindkét fél számára előnyös sportszakmai együttműködésében. 

Zsoldos Péter egyebek mellett azt emelte ki, hogy számukra az a megalapozott szakmai munka, utánpótlás-nevelés lett szimpatikus, amely a TVSE-nél zajlik. Székely Bulcsú arról is szólt, hogy olyan partnert kerestek, ahol ugyanazok az alapértékek, mint a KSI-nél, és ezt Tatabányán megtalálták.

Cikk forrása: kemma.hu