5:14-re győzött a TVSE serdülő csapata az A2 Fiú Serdülő Országos Vízilabda Bajnokságában 2023. június 4-én az YBL WPC ellen a Komjádi uszodában a 11. fordulóban. A Kiss Szabolcs edző irányította csapat veretlenül vitte végig a 2022/23-as szezont!

Kiss Szabolcs edző:

„Nem kevesebb volt a tét az utolsó fordulóban, minthogy megtartjuk-e veretlenségünket az egész bajnokságra nézve, sőt ennél azért messzebbre nyúlik vissza sorozatunk – ha jól belegondolunk. A mérlegünk a 2022-23 A2-es Fiú Serdülő Országos Bajnokságban 23 mérkőzés és 23 győzelem! Mindenesetre az utolsót is behúztuk, és ahogy a végén a fiúk is hallották a dicsérő szavakat a kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmundtól: igazán okos vízilabdával, szép játékkal. Ha egy gyermeket dicséret vesz körül, akkor megtanulja, hogy magabiztos legyen. Fontos feladatunk az is, hogy megtanítsuk a gyermekeket sportemberként viselkedni, amit majd később, az élet minden területén kamatoztatni tudnak és példamutató magatartásukkal, csapatban való gondolkodásukat hasznosítani tudják majd a jövőben, bármerre is vezet majd au útjuk az életben.
Köszönöm Fiúk az egész éves munkátokat!
Remek és megtisztelő feladat volt ezt az évet ilyen magas szinten végigvinni! Egy korszak most lezárul, de egy új várakozással teli kezdődik!

Hajrá Bányász!”

Gratulálunk! Hajrá TVSE!

A szezont lezárva ünnepelt a csapat: